Αναζητηση

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Εκστρατεία Οικονομικής Ενίσχυσης (ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ 13 και 20/11/2010)


Αυτές τις 2 μέρες μαζευόμαστε όσα πιο πολλά μέλη του Συστήματος στο οίκημα μας το πρωί για να βγούμε σε υπεραγορές και στις γειτονίες για να ενισχύσουμε το ταμείο του Συστήματος μας. Παίρνουμε παρουσίες και χωριζόμαστε σε όσες ομάδες μπορούμε. Παίρνουμε έναν κουμπαρά και αρκετά ημερολόγια τσέπης που έχει τυπώσει το 30ον με φωτογραφίες των δράσεων μας. Στην συνέχεα αποχωρούμε από το Σύστημα και πηγαίνουμε στο χώρο στον οποίο έχουμε άδεια από τον Αρχηγό. Αυτοί που πηγαίνουν σε υπεραγορές  λένε «Μια μικρή εισφορά για το σύστημα μας?» και οι πελάτες των υπεραγορών αν θέλουν βάζουν όσα θέλουν στον κουμπαρά και τους δίνουμε ένα ημερολόγιο του 2011. Αυτοί που πηγαίνουν σε γειτονίες κτυπάνε την πόρτα και αν τους ανοίξουν λένε.
«Είμαστε από το 30ον Σύστημα Προσκόπων Αμμοχώστου και έχουμε ημερολόγια και αν θέλετε μπορείτε να μας κάνετε μια μικρή εισφορά και να σας δώσουμε ημερολόγια».

Τελειώνοντας ερχόμαστε στο σύστημα και κάθε ομάδα μετρά πόσα λεφτά μαζέψαμε.Το ποσό που μαζεύουμε και τις δύο μέρες  είναι για να γίνουν κάποια έργα στο Σύστημα μας.

ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΑΜΜΟΥΤΟΣ
ΠΡΟΣΚΟΠΟΣ ΕΝ. ΕΛΑΦΙΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου