Αναζητηση

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Πρωτοχρονιάτικη Γιορτή (4 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2011)


«Στον εχθρό σας τη συγχώρεση,  στον ανταγωνιστή σας τη ανοχή.  Σε έναν φίλο τη καρδιά σας,  σε όλους την φιλανθρωπία,  σε κάθε παιδί ένα καλό παράδειγμα,  στο εαυτό σας σεβασμό». Αυτά είναι και τα μηνύματα που θέλουμε να περάσουμε μέσα από τον Προσκοπισμό και κάπως έτσι ξεκίνησε η γιορτή μας για να καλωσορίσουμε το 2011.
4 Ιανουαρίου 2011 και ώρα 19:00 όλα ήταν έτοιμα να υποδεχτούμε τα μέλη του 30ου μαζί με τους γονείς τους για μία ακόμη χριστουγεννιάτικη γιορτή. Η αίθουσα σιγά-σιγά άρχισε να γεμίζει από Λυκόπουλα, Πρόσκοπους, Ανιχνευτές, μέλη της Γενικής και Επαρχιακής Εφορίας του Διοικητικού Συμβουλίου και παλαιά μέλη.

Η μουσική ήδη ηχούσε στον χώρο μέχρι που ήρθε ο χρόνος για τις ομιλίες και τα καλωσορίσματα. Αρχή έκανε ο Αρχηγός Συστήματος και ακολούθως ο Γενικός Έφορος, ο Επαρχιακός Έφορος και ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου. 

Το μπουφέ φαγητού είχε ανοίξει και όταν όλοι είχαν σερβιριστεί ξεκίνησε και το καλλιτεχνικό μας πρόγραμμα. Αρχή έκανε η Αγέλη Λυκοπούλων με ποιήματα και τραγούδια αποχαιρετώντας τον Παλιό Χρόνο 2010 και καλωσορίζοντας με  χαμόγελο το 2011. Συνεχίζοντας η Ομάδα Προσκόπων απάγγειλε τα Κυπριακά Κάλαντα Πρωτοχρονιάς ενώ στην συνέχεια παρουσίασε τα Ήθη και Έθιμα των Θεοφάνιων σε συνδυασμό με μικρά σκετσάκια από τους Προσκόπους και  έκλεισε το πρόγραμμα της τραγουδώντας τα Κάλαντα των Φώτων. Τέλος η Κοινότητα Ανιχνευτών μας αποτελείωσε με μία σάτιρα των ημερών.

Η βραδιά δεν θα μπορούσε να μην συμπεριλάβει και τα δώρα της, κάποια από αυτά σε κριμένους φακέλους που βρίσκονταν κάτω από τις καρέκλες και άλλα από την κλήρωση των λαχνών και των εισιτηρίων εισόδου. Ενώ τα μεγάλα δώρα δόθηκαν σε δύο τυχερούς της τόμπολας που διοργάνωσε η επιτροπή συμπαράστασης.

Τέλος η βραδιά έκλεισε με τον Άγιο Βασίλη να μοιράζει δώρα σε όλα τα παιδιά κάθε ηλικίας ενώ η Υπαρχηγό Μαριάννα Χαραλάμπους  μας τραγούδησε και μας καληνύχτισε με δύο χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Ελπίζουμε και ευχόμαστε του χρόνου να γιορτάζουμε το νέο έτος στην Κατεχόμενη ΑΜΜΟΧΩΣΤΟ!!!!

Τα Μέλη του 30ου Συστήματος Προσκόπων Αμμοχώστου σας εύχονται

ΚΑΛΟ ΠΡΟΣΚΟΠΙΚΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ

ΕΛΙΝΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΗ
ΑΡΧΗΓΟΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου